Bgorgeous by Alissa

John Beerens Haarstudio werkt alleen met extensions van de hoogste kwaliteit. Daarom worden nu ook de hairweaves van Bgorgeous by Alissa gebruikt.

Wat is Bgorgeous?

Bgorgeous by Alissa is de nummer 1 hair extension specialist in de Benelux.

Een exclusief merk dat 100% natuurlijk haar gebruikt, kwalitatief en duurzaam is.

Uitsluitend de beste kwaliteit haar komt in aanmerking voor Bgorgeous. De hairweaves zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, in stijlhaar of slag.

Bgorgeous by Alissa is een high-end haarproduct voor een betaalbare prijs.

De hairweaves worden ingezet met een speciale techniek, ontwikkeld door Alissa zelf, waardoor je eigen haar niet beschadigd.

Bgorgeous hairweaves zijn remy gesorteerd. Oftewel, alle haarschubben staan van aanzet (boven) tot punt (beneden) dezelfde kant op. Door het haar remy te sorteren behoudt het zijn natuurlijke karakter en is de kans op knopen en klitten minimaal.

Houdbaarheid

Voor de weft gebruikt Bgorgeous een machinaal geweven techniek. Door deze weeftechniek zit er twee keer zoveel haar in een haarweave als bij een handgeweven techniek. De aanhechting is veel steviger en op deze manier wordt duurzaamheid gewaarborgd. Bgorgeous hairweaves zijn goed te hergebruiken en gaan ongeveer 6 tot 9 maanden mee.

Om de 6-8 weken adviseren wij de hairweaves omhoog te laten plaatsen.

Wanneer je voor de eerste keer de hairweaves laat plaatsen, adviseren wij binnen 4 weken terug te komen om ze omhoog te laten plaatsen. Dit in vermand met dat de hairweaves nog nieuw zijn en sneller zal zakken.

Enthousiast?

Leuk! Wij verwelkomen u graag in de salon voor een vrijblijvend advies gesprek.

Zo kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij uw haar en wensen past.

Wij hebben Bgorgeous by Alissa altijd op voorraad in de kapsalon.