Dr. Zein Obagi

De bekende dermatoloog dr. Zein Obagi uit Beverly Hills is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health. Dr. Zein Obagi is inmiddels marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van producten voor huidverbetering en huidverjonging. De producten worden ingezet voor specifieke aandoeningen zoals onder andere hyperpigmentatie, melasma/zwangerschapsmasker, actinische keratose, acne (-littekens), rosacea en huidveroudering in het algemeen.

De filosofie van dr. Zein Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Zein Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’.

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid. Met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Werking van Dr. Zein Obagi

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

Resultaat van Dr. Zein Obagi

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.

Be Pure werkt samen met cosmetisch arts Elle Vissers. Hierdoor kunnen wij over beide productlijnen (ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health) beschikken.

Gratis intakegesprek

Kijk voor meer informatie over Dr. Zein Obagi op: www.schoonheidssalon-bepure.nl/obagi-2 en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek bij Be Pure via 013-4670360.