Hairloxx Professional Hairextensions

John Beerens Haarstudio werkt alleen met extensions van de hoogste kwaliteit. Daarom worden nu ook de hairextensions van Hairloxx Professional gebruikt. Deze extensions zijn ontwikkeld aan de hand van universitaire studies om de perfecte kwaliteit te waarborgen, voor extensions van een topkwaliteit die u als klant mag verwachten. De extensions van Hairloxx Professional bieden luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions voor de zelfbewuste vrouw.

Herkomst en kwaliteit van Hairloxx Professional extensions

Het haar dat wordt gebruikt voor de Hairloxx Professional extensions is afkomstig van geselecteerde tempels in India. Het haar van Indiase vrouwen lijkt qua structuur het meest op haar van Westerse vrouwen en is daarom perfect voor Hairloxx Professional Hairextensions. De fabriek in Italië produceert onder strenge voorschriften aan de hand van productierichtlijnen die zijn ontwikkeld met universitair onderzoek, voor een constante kwaliteit van hoog niveau. Hairloxx Professional biedt enkel Remy hairextensions aan. Dit zijn extensions waarbij de natuurlijke schubbenlaag allemaal dezelfde kant op ligt. Het haar neemt op die manier verzorgingsproducten goed op en zullen dus gezond blijven, niet pluizen en minder klitten. Er wordt enkel gebruik gemaakt van onbehandeld, natuurlijk verzorgd haar met een intacte schubbenlaag om te verzekeren dat de haren in de extensions gezond zijn, mooi blijven glanzen en gemakkelijk te ontwarren blijven. Doordat de hairextensions van Hairloxx Singe Drawn zijn, dus in een natuurlijke punt lopen, hebben deze een natuurlijke vorm en mengen ze gemakkelijker met het eigen haar.

Hairloxx kleuren

De Hairloxx professional extensions zijn verkrijgbaar in de lengten 35/40 en 55/60 cm. Deze zijn beschikbaar in 23 prachtige kleuren. De kleurenlijst van Hairloxx bestaat uit de mooiste wereldsteden om de kleuren aan te duiden. Van koele en warme blondtinten als Monaco Rome en Londen naar mooie bruintinten als Milaan, Parijs en New York en via Barcelona zwart naar koper- en roodtinten als Berlijn, Madrid en Cape Town. Aan de hand van de kleurenring kiezen wij samen met u de tint die het beste bij u past en perfect aansluit bij uw wensen.

Voor het beste resultaat kunnen wij de verschillende tinten met elkaar mengen, zodat wij de extensions perfect kunnen aanpassen aan uw haarkleur. Wanneer u van haarkleur wilt veranderen, zullen we dan ook eerst uw eigen haar van de gewenste kleur voorzien, zodat we vervolgens de juiste hairextensions bij deze kleur kunnen matchen. De extensions worden met ultra kleine, platte aanhechtingen ingezet. De haarverlenging kan zo perfect worden aangesloten op uw kapsel en de aanhechtingen zijn nagenoeg onzichtbaar, voor een mooi natuurlijk effect. De haarstrengen zullen perfect opgaan in uw eigen haar!

Wilt u ook Hairloxx Professional extensions?

Neem contact met ons op via +31 (0)13 467 0360 of maak direct een afspraak. Wij hebben alle Hairloxx hairextensions in alle lengten standaard op voorraad. Wanneer u dus vandaag kiest voor extensions kunt u ook vandaag al genieten van langer en voller haar!