Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg is het complete assortiment van J Beverly Hills verkrijgbaar. De fenomenale sterrenkapper Juan Juan richtte meer dan 15 jaar geleden het elegante, luxueuze merk J Beverly Hills op met als doel: de schoonheid in iedereen tevoorschijn halen. Dit doet Juan Juan met behulp van bijzondere producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Alle producten van J Beverly Hills zijn vrij van sulfaten en parabenen. Brad Pitt, Sandra Bullock en Uma Thurman gingen u al voor. Gelukkig kunt u het complete assortiment van J Beverly Hills nu ook gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

Professionele producten J Beverly Hills

Het assortiment van J Beverly Hills is een compleet assortiment voor het verzorgen en stylen van het haar bestaande uit: shampoos, conditioners, stylingproducten en finishingproducten. De producten van J Beverly Hills bevatten effectieve, natuurlijke ingrediënten. J Beverly Hills heeft verschillende lijnen shampoos en conditioners voor allerlei haartype:

·         J Beverly Hills Addbody Volumizing is speciaal ontwikkeld om het haar extra volume te geven zonder het haar te verzwaren.
·         J Beverly Hills Control Taming is speciaal ontwikkeld om onhandelbaar dik en krullend haar weer handelbaar te maken.
·         J Beverly Hills Everyday Moisture Infusing is een verfrissende shampoo die zorgt voor een milde reiniging en is geschikt voor alle haartypen.
·         J Beverly Hills Rescue Anti-Aging is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar weer te herstellen zodat het haar er weer gezond en levendig uit ziet.
·         J Beverly Hills Fragile Color-Safe is speciaal ontwikkeld voor gekleurd en chemisch behandeld haar.
·         J Beverly Hills Blonde Neutralizing is speciaal ontwikkeld om geblondeerd haar weer sterk te maken en eventuele geel tinten te neutraliseren.
·         J Beverly Hills Clarifier Surface Cleansing is speciaal ontwikkeld om het haar diep te reinigen.
·         J Beverly Hills Solutions Healthy Scalp is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en droge hoofdhuid.

J Beverly Hills Platinum lijn

De J Beverly Hills Platinum lijn is een luxe lijn die speciaal is ontwikkeld voor haren die er erg slecht aan toe zijn. De Platinum lijn bestaat uit producten met alleen de beste herstellende natuurlijke grondstoffen zoals kokosolie, komkommerextract en aloë vera. Deze producten ontgiften de haarzakjes en herstellen de elasticiteit van het haar. De platinum lijn van J Beverly Hills bestaat uit een shampoo, conditioner, droogshampoo, olie, treatment, cream en een verzorgende kit. De J Beverly Hills Platinum Kit is een echte musthave. Deze kit zorgt ervoor dat zelfs het meest beschadigde haar weer tot leven komt!

J Beverly Hills voor mannen

Juan Juan ontwikkeld producten op basis van wat zijn klanten nodig hebben. Met klanten zoals Brad Pitt, Robert de Niro en John Travolta moest hij natuurlijk wel een speciale lijn voor mannen ontwikkelen. Het assortiment uit de J Beverly Hills Men bestaat uit shampoos, conditioners en veel stylingproducten voor veel verschillende haartypen.

J Beverly Hills kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd naar de producten van J Beverly Hills? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant)  via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u J Beverly Hills in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.