Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) vindt u Vitaminoplex. Beschadigd haar na een intensieve chemische behandeling is niet langer een probleem. Vitaminoplex heeft een unieke  behandeling op de markt gebracht waarmee het haar wordt gevoed, hersteld en verzorgd. Vitaminoplex is een behandeling die beschadigd haar weer hersteld. Bent u opzoek naar professionele haarverzorging van hoge kwaliteit in Tilburg (Noord-Brabant)? Dan is Vitaminoplex perfect voor u! Wij geven de behandelingen, hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies.

Wat is Vitaminoplex?

Vitaminoplex is een herstellende behandeling bestaande uit twee fases. Vitaminoplex 1 richt zich op het herstellen van de keratine in het haar na een intensieve chemische behandeling. Vitaminoplex 2 is een concentraat van verschillende organische substanties waardoor het haar een prachtig resultaat krijgt. Vitaminoplex 2 is enkel te gebruiken in combinatie met Vitaminoplex 1. Vitaminoplex 2 werkt als een aanvulling op Vitaminoplex 1 en is bedoeld om de behandeling af te sluiten.

Wat doet Vitaminoplex?

Door Vitaminoplex bij de kleuring toe te voegen zullen de zwavelbruggen in het haar niet breken. Breuken ontstaan op het moment dat er chemische behandelingen worden uitgevoerd op het haar. Vitaminoplex beschermt het haar tijdens het kleuren. Vitaminoplex herstelt daarnaast de keratine in het haar en geeft het haar de extra voeding en verzorging die het nodig heeft.

Wat is het resultaat van Vitaminoplex?

Vitaminoplex maakt het haar sterker en veerkrachtiger. Het haar is gezonder en heeft een ongelofelijke glans. Door de intensieve verzorging voor het haar worden gespleten haarpunten voorkomen.

Voor welk haartype is Vitaminoplex geschikt?

Vitaminoplex is ideaal voor beschadigd haar wat na een intensieve chemische behandeling wel een boost kan gebruiken. Het is geschikt voor ieder haartype.

Vitaminoplex als thuisbehandeling

Vitaminoplex kan ook als thuisbehandeling gebruikt worden. Het kan gebruikt worden als herstellend masker voor het haar. Vitaminoplex kan thuis als verzorgingsbehandeling in slechts enkele eenvoudige stappen gebruikt worden:

1.       Mix 10 ml Vitaminoplex 1 met 30 ml lauw water

2.       Verdeel Vitaminoplex 1 met het gemixte water over het haar

3.       Laat dit 5 minuten inwerken

4.       Verdeel 15ml Vitaminoplex 2 over het haar met behulp van een kam

5.       Laat dit 15 minuten inwerken

6.       Spoel de haren uit met lauw water

7.       Was het haar met een shampoo

8.       Verzorg het haar met een conditioner of haarmasker om de verzorging te vervolledigen

Vitaminoplex kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat de Vitaminoplex behandeling voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60, of kom langs. Zoekt u Vitaminoplex in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.