Be Pure werkt met de allernieuwst methode op het gebied van wimperextensions. Het gaat hierin niet om het opzetten van nepwimpers of wimperstukjes. Be Pure werkt namelijk met een natuurlijke techniek: ieder afzonderlijk en natuurlijk wimperhaartje wordt verlengd met een aparte wimperextension. Deze techniek wordt ook wel One by One genoemd. U krijgt hiermee een natuurlijk effect.

Be Pure werkt daarnaast met hoogwaardig materiaal en de wimperextensions zijn van 100% vossenhaar (topkwaliteit zijde en mink). De extensions zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en krulsoorten.

Per oog worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gezet, met een behandelingsduur van ongeveer 1 tot 1,5 uur. De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten. Om een optimaal resultaat te behouden adviseren wij u om iedere 3 tot 4 weken een opvulbehandeling te ondergaan.

Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak via 013-4670360 of kijk voor meer informatie op: www.schoonheidssalon-bepure.nl/wimperextensions