Extensions verwijderen of vervangen

Niet alleen het op de juiste manier plaatsen van de extensions is belangrijk voor de kwaliteit van uw eigen haar. Ook het verwijderen of opnieuw laten plaatsen van de extensions moet met zorg gebeuren. Probeer dan ook nooit zelf uw extensions te verwijderen, hiermee kunt u het haar namelijk zwaar beschadigen.

Zorgvuldig extensions verwijderen

Om extensions verwijderen zo gemakkelijk en veilig mogelijk te laten verlopen, gebruiken wij een speciale vloeistof die de aanhechtingen week maakt. Hierdoor laten de extensions gemakkelijk los van het haar. De bondingen worden dus losgeweekt en de extensions kunnen op die manier voorzichtig uit het haar geschoven worden. Dit wordt gedaan om haarschade te voorkomen. Ga nooit zelf aan de slag met een schaar of tangetje, dit is niet de juiste manier van extensions verwijderen. U kunt op die manier langdurige beschadiging toebrengen aan het haar.

Wij verwijderen uw haarextensions uiteraard op een professionele manier zodat uw haar gezond blijft. U kunt vervolgens meteen nieuwe extensions laten plaatsen aangezien deze vaak op andere plekken op het haar weer vast worden gemaakt. Het haar hoeft dus niet te rusten voordat u nieuwe extensions laat plaatsen. U kunt de salon na het verwijderen dus weer verlaten met stralende nieuwe extensions.

Meer weten over extensions verwijderen of een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft via +31 (0)13 467 0360 of maak direct een afspraak! U kunt altijd snel bij onze extensions specialisten terecht om uw extensions te laten vervangen!