In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u de populaire producten van Olaplex vinden,  namelijk de Olaplex No.1 Bond Multiplier, de No.2 Bond Perfector en No.3 tot en met No.8 voor verzorging voor het haar bij u thuis. Olaplex is een unieke haarbehandeling en heeft wereldwijd acht patenten op deze unieke haarverzorging. Olaplex wordt in de beautywereld gezien als de grootste technologische doorbraak. Bent u opzoek naar professionele haarverzorging van hoge kwaliteit in Tilburg (Noord-Brabant)? Dan is Olaplex perfect voor u!

De Olaplex behandeling wordt gebruikt voor elke chemische haarbehandeling, ofwel kleurbehandeling. De Olaplex behandeling kosten zijn daarom verwerkt in de prijzen van de Haarstudio. Wij zijn gespecialiseerd in de Olaplex behandeling, hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies.

Wat is Olaplex?

Olaplex is de eerste uitvinding op het gebied van beauty van Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, twee van de meest vooraanstaande doctoren op het gebied van chemie en materiaalkunde. Olaplex is een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt die kapotte verbindingen in het haar koppelt tijdens en na een kleurbehandeling. Ook is het merk Olaplex 100% vegan en dierproefvrij. De Olaplex behandeling is een unieke haarbehandeling bestaande uit drie stappen.

Olaplex No.1 Bond Multiplier wordt gemengd met de haarverf.
Deze geconcentreerde eerste salonstap herbouwt gebroken disulfidebindingen, ook wel een zwavelbrug of disulfidebrug genoemd. Dit zijn belangrijke elementen van de eiwitten die in het haar voorkomen. Daarmee begint het proces van het haar repareren en het voorkomen van schade.

Olaplex No.2: Bond Perfector wordt aangebracht op het haar.
Dit is de tweede salonstap die doorgaat met het met het opbouwen en herstellen van de resterende gebroken verbindingen. Hiermee wordt het sterkste, glanzendste en gezondste haar gerealiseerd.

De Olaplex behandeling, Olaplex No.1 en No. 2, vereisen professionele kennis. Daarom worden deze producten alleen door onze professionals gebruikt in de salon en zijn ze niet te koop voor consumenten.

Wat doet Olaplex?

Olaplex is een chemische verbinding die kapotte verbindingen in het haar koppelt. Deze chemische verbinding bestaat uit slechts één ingrediënt, vrij van siliconen of oliën. Breuken in het haar ontstaan op het moment dat er chemische behandelingen op het haar worden uitgevoerd. Deze chemische behandelingen bestaan uit het verven, kleuren en permanenten van het haar. Ook het gebruik van stylingstool kan hiervoor zorgen.  Het haar voelt droog aan en breekt snel. Olaplex gaat beschadiging van het haar tijdens een chemische behandeling tegen. Het haar kan met Olaplex gekleurd worden zonder de gebruikelijke beschadiging. De structuur van beschadigd haar wordt verbeterd en het haar is sterker dan ooit tevoren.

Wat is het resultaat van Olaplex?

Na gebruik van deze Olaplex behandeling is het haar weer in top conditie. Het haar is zacht, glanzend en de structuur van het haar is hersteld en versterkt. Afgezwakte en droge haren krijgen versteviging en hydratatie tot diep in de kern van het haar.

Voor welk haartype is Olaplex geschikt?

Olaplex herstelt elk haartype wat beschadigd is geraakt door chemische behandelingen. Daarnaast is Olaplex geschikt voor droog haar door chloor uit het zwembad of door zoutwater uit de zee. Olaplex kan ten slotte gebruikt worden voor haar wat extra verzorging kan gebruiken. Olaplex is geschikt voor ieder haartype.

Olaplex als thuisbehandeling

De eerste en tweede stap van de herstellende Olaplex behandeling vindt plaats in de John Beerens Haarstudio. Voor een volledige Olaplex behandeling en daarmee optimaal verzorgd haar raden wij aan om een complete Olaplex thuisbehandeling te gebruiken. Bij een complete Olaplex thuisbehandeling horen de Olaplex 3, Olaplex 4 en 5, Olaplex 6 en Olaplex 7.

De Olaplex No. 3 Hair Perfector is een Olaplex haarmasker speciaal ontwikkeld om het haar thuis te behandelen. De Olaplex No.3 zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Olaplex kan thuis als verzorgingsbehandeling in slechts enkele eenvoudige stappen gebruikt worden:

  1. Breng de Olaplex No.3 Hairperfector aan op schoon, handdoekdroog haar
  2. Laat de No.3 Hairperfector 10 minuten inwerken*
  3. Spoel de No.3 Hairperfector zorgvuldig uit
  4. Was het haar met de Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo
  5. Verzorg het haar met de Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner

* Bij zeer beschadigd haar wordt het aangeraden om de No.3 Hairperfector 20 minuten te laten inwerken.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo bevat een speciaal ingrediënt, Bis-Aminoprophyl Dimaleate, dat de interne haarstructuur zichtbaar verbeterd. Het zorgt voor een intense glans en is parabenen-, sulfaten- en glutenvrij.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner is een conditioner die vrij is van parabenen, sulfaten en gluten. De Olaplex No. 5 voorkomt gespleten haarpunten en hydrateert het haar.

Olaplex No. 6 Bond Smoother Styling Crème is een zeer geconcentreerde herstellende leave-in haarcrème die het haar verzacht en zorgt dat pluizend haar voorkomen wordt.

Olaplex No. 7 Bonding Oil herstelt en versterkt het haar. De Olaplex olie werkt hittebeschermend, vermindert pluizig haar een creëert een hoge glans. Daarnaast is houdt het de haarkleur langer fris.

Olaplex kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat de Olaplex behandeling voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Olaplex in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!