Hair extensions verzorgen

De hairextensions waar wij mee werken zijn gemaakt van natuurlijk haar. De haren worden echter niet gevoed door de hoofdhuid waardoor verzorging van de extensions erg belangrijk is. Een goede verzorging kan de duur van de extensions verlengen en zorgt dat het haar er langer mooi uit blijft zien. Wij voorzien u tijdens het plaatsen dan ook uitgebreid van advies over de verzorging van de extensions. Daarnaast hebben wij ook speciale verzorgingsproducten en borstels waarmee u uw haar kunt onderhouden. Op het moment dat de extensions  geplaatst zijn, adviseren we om de extensions de eerste 24 uur niet te wassen, zodat de aanhechtingen goed kunnen uitharden.

Extensions verzorgen: speciaal afgestemde producten

Het gebruik van de juiste verzorgingsproducten voor haarextensions is van groot belang om geplaatste extensions lang mooi te houden. Niet alle ingrediënten die in veel verzorging producten zitten zijn goed voor de extensions en de aanhechting. Ze leggen er een laagje omheen of drogen de haren juist uit. Tevens kunnen ze zelfs de aanhechting aantasten, waardoor het kan gebeuren dat de hairextensions los laten uit het haar. Om het meest en langst te genieten van de extension behandeling is het gebruik van de producten erg van belang. Wij raden u altijd de verzorging van Great Lengths aan voor Great Lengths extensions en de producten van L’Alga voor uw MoonlightMuse extensions. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het haar van de extensions. De verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar voor verschillende haartypes, waardoor ze helemaal afgestemd kunnen worden op het eigen haar en het gewenste resultaat. Samen met de kapster kan er worden bepaald welke verzorging het beste bij uw haar past.

Een goede borstel speciaal voor extensions

Wij hebben borstels speciaal voor het verzorgen van extensions in verschillende varianten. Met deze borstels kunt u zowel het haar als over de aanhechting borstelen. Ze zorgen ervoor dat het eigen haar mooi blijft en ontwarren de extension haren. Ook voorkomt u met de juiste borstel beschadigingen aan het haar. Wij adviseren u twee keer per dag uw haar en de extensions  goed te borstelen. Let op: goed doorborstelen is erg belangrijk en te voorzichtig borstelen kan het plezier van de hairextensions verkorten. Het is dan ook heel belangrijk om het haar te drogen na het wassen, dit voorkomt klitten in de extensions.

Heeft u nog vragen over de verzorging van uw extensions?

Twijfel dan niet om even binnen te lopen of ons te bellen +31 (0)13 467 0360. Wij doen er alles aan om u de beste service en uitgebreid advies te geven, ook nadat uw extensions zijn geplaatst.