Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) vindt u alle producten van Biosilk. Biosilk van Farouk Systems USA is een bekend haarverzorgingsmerk dat verrijkt is met natuurlijke zijde en proteïne. Deze ingrediënten zorgen voor glanzend, gezond, pluisvrij en zijdezacht haar. Daarnaast beschermen de producten van Biosilk tegen hitte, kou en vochtigheid. Biosilk heeft een complete lijn met haarverzorgings-, styling- en finishingproducten voor elk haartype. Biosilk bevat volume haarproducten, haarproducten voor gekleurd haar en zelfs haarproducten met UV filter erin verwerkt. De hele lijn van Biosilk is verkrijgbaar bij John Beerens Haarstudio in Tilburg.

Luxe producten op basis van zijde

Het gebruik van Farouk Systems USA Advanced American Technology in combinatie met puur natuurlijke zijde werkt vochtregulerend, herstelt en geeft een ongelooflijke glans. Daarnaast beschermt Biosilk het haar tegen hitte, kou en vocht. De jarenlange ervaring van het merk en de toevoeging van pure zijde zorgen voor een luxe productlijn en een optimale verzorging van het haar. BioSilk Silk Therapy is het favoriete product van vele consumenten, beroemdheden en hun haarstylisten. De zijdemoleculen herstellen, voeden en versterken het haar en het geven het een ongelooflijke glans en reflectie. Biosilk Silk Therapy heeft niet voor niets al een aantal jaren de Allure Readers Choice Award voor het beste de-frizzing product.

De kracht van zijde

  1. De zijde in de producten van Biosilk heeft verschillende voordelen voor uw haar. Zijde werkt versterkend. Het verbindt en herstelt het haar van binnen naar buiten, is zeer sterk en verstevigd het haar. Daarnaast geeft het meer body en volume.
  2. Zijde werkt vochtregulerend. Zijde kan drie keer het eigen gewicht aan vocht vast houden, zorgt voor elasticiteit, een lange houdbaarheid van de styling- en
    kleurresultaten en is zeer geschikt voor huidverzorging.
  3. Zijde zorgt voor een ongelooflijke glans en reflectie. De moleculaire vorm van zijde is een piramide vorm die zorgt voor een driedimensionale glans.
  4. Bescherming tegen warmte, kou, vocht en UV straling en vervuiling. Daarnaast trekken zijdemoleculen kleur aan en houden kleur vast wat zorgt voor een langere houdbaarheid van de haarkleur.

Biosilk kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat Biosilk met pure zijde voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60, of kom langs. Zoekt u Biosilk in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com