Bij de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), vindt u alle CHI Stijltangen en andere producten van CHI. CHI is uitgegroeid tot één van de populairste merken op het gebied van haarverzorging en haartools. John Beerens Haarstudio was met de kapsalon in Tilburg één van de eerste salons in Nederland die met het merk CHI ging werken en CHI producten ging verkopen voor thuis gebruik. Veel klanten uit Noord-Brabant en België weten de Haarstudio nog steeds te vinden voor hun favorieten van CHI.  Alle producten zijn van hoge kwaliteit en worden niet getest op dieren. CHI heeft een breed assortiment aan verzorgingsproducten. Er is voor ieder haartype een speciaal afgestemde verzorgende lijn.

CHI stylingtools

Daarnaast staat CHI ook vooral bekend om het assortiment fijne haartools, zoals de bekende CHI stijltangen, krultangen en föhns. CHI is het eerste merk op de wereld dat het haar van binnenuit droogt, met behulp van negatieve ionen. Hierdoor droogt het haar niet uit en wordt de vochtbalans in het haar behouden.

Populair en bekend

CHI is het bekendste merk dat valt onder Farouk Systems USA. Door intensief onderzoek is het Farouk Systems gelukt om plantaardige extracten, waaronder zijde, toe te voegen aan onder andere de producten van CHI. De CHI producten en tools bevatten het CHI 44 Ceramic System en bevatten pure zijde. Hierdoor wordt het essentiële vochtgehalte versterkt binnenin de structuur van het haar. CHI blijft zich ontwikkelen. Onderzoek en innovatie zijn de krachten van het merk. Het merk bestaat inmiddels uit een uitgebreid assortiment tools en haarproducten. Zo zijn er CHI haarproducten speciaal afgestemd op ieder haartype, ammoniavrije haarkleuring, omvorming, ionische lighteners en natuurlijk de bekende CHI stijltangen, krultangen en föhns. Hierdoor kan iedereen zijn of haar droomhaar bereiken: prachtig en gezond haar met een mooie glans.

CHI salon behandelingen

Naast dat wij met de ammoniavrije CHI Ionic haarkleuring kleuren, heeft CHI ook een aantal goede salon behandelingen. Bijvoorbeeld een keratine behandeling; de CHI Enviro keratin behandeling. Deze keratine behandeling zorgt voor pluisvrij, soepel, zijdezacht en handelbaar haar. Naast de CHI Enviro Smoothing behandeling is ook de CHI transformatie een veel gevraagde behandeling.

CHI kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd naar de CHI producten en de CHI Stylingtools? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60, of kom langs. Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.