Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg is het complete assortiment van Color Wow verkrijgbaar. Color Wow is opgericht door Gail Federici, medeoprichter van John Frieda. Color Wow is het meest innovatieve merk op het gebied van haarverzorging. Het merk richt zich vooral op het verzorgen van gekleurd haar. Zo bieden de producten van Color Wow een oplossing voor problemen zoals uitgroei en kleurvervaging. Het merk is erg geliefd onder grote sterren zoals Jennifer Lopez en Victoria Beckham. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Color Wow verschillende prijzen in de wacht heeft gesleept zoals Allure Best Root Retoucher en Harpers Bazaar UK Best Hair Innovation. Niet alleen de grote sterren zijn verkocht aan het product, ook onze beautyspecialisten in de haarstudio zijn helemaal weg van het merk. Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

De producten van Color Wow

Het assortiment van Color Wow bestaat uit shampoo, conditioners, stylingproducten, finishingproducten en treatments. De producten van Color Wow zijn speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De producten zorgen ervoor dat de haarkleur langer behouden blijft. De producten van Color Wow zijn ook te gebruiken door mannen.

Vaarwel uitgroei met de Color Wow Root Cover Up

Opmerkelijk in het assortiment is de Color Wow Root Cover Up. Dit is een tijdelijke haarkleuring in poedervorm waarmee de uitgroei en/of grijs haar kan worden bijgewerkt. Daarnaast kunnen er high- of lowlights mee gecreëerd worden. Verder kan het gebruikt worden om het haar op te vullen. De Color Wow Root Cover Up is verkrijgbaar in de volgende kleuren waardoor uw kleur er altijd bij zit:

·         Platinum
·         Blond
·         Licht bruin
·         Medium bruin
·         Donker bruin
·         Zwart
·         Rood

De kleur mengt zich met uw eigen haarkleur en blijft zitten tot de volgende wasbeurt. Zelfs tijdens het slapen, zwemmen en zweten blijft de Color Wow Root Cover Up in het haar zitten.

Color Wow kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd naar de producten van Color Wow? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Color Wow in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com