Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) vindt u het complete assortiment van Great Lengths. De producten van Great Lengths zijn ontwikkeld met het doel om de bestaande systemen te verbeteren en een blijvend systeem te ontwikkelen voor haarverlenging en volumeverhoging. Wilt u een volle haarbos? Dan zijn de extensions van Great Lengts perfect voor u! Gelukkig kunt u Great Lengths nu ook gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

Great Lengths

Great Lengths is ontstaan in London, dé stad op het gebied van haarmode. De stichter van Great Lengths wilde de bestaande systemen verbeteren en een blijvend systeem ontwikkelen voor haarverlenging en volumeverhoging voor fijne haren. De ingenieurs van Great Lengths hebben de bestaande haarverleningstechnieken onderzocht en hier de zwakken punten uit gefilterd. Met de resultaten uit de onderzoeken heeft Great Lengths een systeem ontwikkeld wat bijna niet te verbeteren is. De kwaliteit van het wereldwijd gepatenteerde product heeft ervoor gezorgd dat Great Lengths wereldwijd de kwaliteitsnorm heeft bepaald en daarnaast toonaangevend is in haarverlenging en volumeverhoging. Verwonderlijk is het dus niet dat Great Lenghts in enkele jaren uitgegroeid is tot de marketleider in haarverlening en volumeverhoging.

Great Lengths Extensions

Het meest bijzonder aan de producten van Great Lengths is de kwaliteit. De extensions zijn gemaakt van 100% natuurlijk haar. Dankzij de goede kwaliteit van de extensions hebben de producten een langere houdbaarheid en niemand ziet het verschil met het eigen haar. De John Beerens haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) is al meerdere malen uitgeroepen tot Great Lengths salon van het jaar! De leverancier van Great Lengths Extensions heeft als beleid om de producten alleen aan te bieden in kapsalons om de topkwaliteit en de goede manier van zetten te garanderen. Dit is dan ook de reden dat Great Lenghts enkel in onze kapsalon wordt aangeboden en gezet.

Great Lengths Haarverzorging

Great Lenghts heeft een nieuw haarverzorging systeem ontwikkeld. De haarverzorging producten zijn de ultieme innovatie voor natuurlijk verzorgd haar. Geen andere verzorging producten zijn zo intensief, werkzaam en duurzaam als de producten van Great Lengths. Vandaag de dag stellen we ons haar bloot aan extreme belastingen. Op het moment dat licht, lucht en water samenkomen, worden zogeheten ‘vrije radicalen’ gevormd. Deze vrije radicalen werken direct op het haar en leiden naar vroegtijdige veroudering van het haar. Om vroegtijdige veroudering van het haar te voorkomen, zitten in de Great Lengths producten stoffen van de Pinot Noir-druif verwerkt. Deze druif bevat twee speciale ingrediënten die vrije radicalen afweren. Samen met de gepatenteerde grondstof GSP-T vormen deze stoffen de ruggengraat van het nieuwe haarverzorging systeem van Great Lengths. Het assortiment van Great Lengths producten bestaat uit verschillende shampoos, conditioners, stylingproducten, finishingproducten en verschillende, hoogwaardige haarborstels.

Great Lengths kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat Great Lengths voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerens.nl of +31 (0)13 467 03 60, of kom langs. Zoekt u Great Lengths in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.