Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) vindt u het complete assortiment van Hairloxx. Hairloxx is speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions van 100% human hair. Bent u op zoek naar luxe en kwalitatief hoogstaande hairextensions? Dan is Hairloxx perfect voor u! Gelukkig kunt u Hairloxx nu ook gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

Hairloxx extensions

De Hairloxx hairextensions zijn uniek door de volle hairextensions met intacte haarschubben. De aanhechtingen van de Hairloxx hairextensions zijn onschadelijk voor het eigen haar. Hairloxx heeft vele jaren ervaring in de haarindustrie wat zorgt voor de juiste kennis op het gebied van haarverlenging en volumebehandelingen. Het merk behoort tot de top van de markt. Door het prachtige resultaat wat gecreëerd kan worden met de Hairloxx Hairextensions werken de specialisten van John Beerens Haarstudio graag met de extensions van Hairloxx. De extensions zijn gemaakt van 100% human hair. Bijzonder aan de extensions van Hairloxx is de plek waar het haar van de vandaan komt. Hairloxx haalt het haar, van hoge kwaliteit, uit India. De haren van westerse vrouwen lijkt het meest op de haren van Indiase vrouwen. De vrouwen uit India gebruiken niks tot nauwelijks producten waardoor het haar bijna ongeschonden is. De prijs-kwaliteitverhouding van de Hairloxx extensions is zeer scherp.  De extensions hebben een ultra kleine aanhechting, waardoor de extensions zo goed als onzichtbaar in het haar kunnen worden geplaatst. Na het plaatsen van de Hairloxx extensions kunnen ze 3 tot 4 maanden blijven zitten. Het eigen haar wordt niet beschadigd bij het verwijderen van de extensions uit het haar.

Hairloxx Professional Haircare

Bij het verzorgen van extensions is het van belang om professionele haarproducten te gebruiken die perfect aansluiten op de extensions. Hairloxx heeft daarom de producten van Hairloxx Professional Haircare ontwikkeld. De hairextensions worden optimaal beschermd omdat alle producten vrij zijn van parabenen en fruitzuren. De producten van Hairloxx hebben een heerlijke frisse lichtzoete geur van Prosecco. Het haar wordt verzorgd in een paar stappen. De producten van Hairloxx Professional Haircare zijn genummerd om het haar en de hairextensions de optimale verzorging te geven die het nodig heeft. Stap 1 van de verzorging is altijd een shampoo. Stap 2 is het gebruiken van een conditioner. De Hairloxx Professional Haircare lijn bevat twee verschillende shampoos en conditioners, namelijk de Hairloxx Boost shampoo en conditioner en de Hairloxx Intense shampoo en conditioner. De laatste stap, stap 3, bestaat uit een haarmasker. Het assortiment van Hairloxx Professional Haircare bestaat daarnaast uit een serum en verschillende borstels om de extensions optimaal te verzorgen.

Hairloxx kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat Hairloxx voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60, of kom langs. Zoekt u Hairloxx in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.