In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u de populaire Invisibobbles kopen. Toen Sophie Trelles, oprichtster van Invisibobble, een feestje had met een fout thema droeg ze de telefoonkabel van haar studentenhuis als haarelastiek in haar haar. De volgende ochtend zag ze tot haar verbazing dat de telefoonkabel haar lokken nog steeds stevig vast hield. Daarnaast had ze geen hoofdpijn wat ze normaal wel had als ze een staart droeg en was de knik in haar haar minder uitgesproken. Ze wist dat ze met dit idee talloze andere meisjes zou kunnen verblijden. Het idee van de Invisibobble was geboren. Sindsdien is de internationale vraag naar de Invisibobble ontploft.  Gelukkig kunt u de Invisibobbles nu ook gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Wij hebben de elastieken in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

Invisibobble elastieken

De Invisibobble elastieken zijn minder schadelijk voor het haar. De uiteinden van de elastieken zijn aan elkaar gesmolten waardoor er geen ijzer in de elastieken verwerkt zit. IJzer beschadigd het haar en trekt daarnaast haar uit het hoofd wanneer het elastiek in het haar gedaan wordt of uit het haar wordt gehaald. De Invisibobble elastieken zitten strak om het haar heen, maar knijpen het haar niet af wat zou kunnen leiden tot striemen in het haar. De Invisibobble houdt het haar namelijk met een ongelijke druk vast. Hierdoor zal ook de hoofdpijn, die veroorzaakt wordt door een staart te dragen met een gewone elastiek, verleden tijd zijn. Ten slotte is Invisibobble niet alleen geschikt voor in het haar, maar kan het ook fungeren als een leuk accessoire zoals een armband! De Invisibobbles zitten per 3 verpakt.

Invisibobble assortiment

De Invisibobbles zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten:

–          Invisibobble Nano: dit elastiek is uitermate geschikt voor het vast zetten van kleinere plukken haar en gevlochten haarstylen.
–          Invisibobble Original: dit elastiek is het beste geschikt voor alle haartypes en verschillende kapsels.
–          Invisibobble Power: dit elastiek heeft een intensievere spiraalvormige vorm waardoor het extra grip geeft en daardoor uitermate geschikt is om te dragen tijdens het sporten.

De verschillende maten zijn verkrijgbaar in de kleuren: rood, blauw, zwart, roze, wit, doorzichtig (clear), bruin, geel , pastel oranje, pastel blauw, pastel paars en paster groen.  Daarnaast komt Invisibobble regelmatig met limited editions zoals de Invisibobbles van de wintercollectie Around The World.

Invisibobble kopen, advies of informatie

Bent u benieuwd naar de Invisibobbles? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Diva Professional Stylingtools in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de elastieken in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.