Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg is het complete assortiment van Kevin Murphy verkrijgbaar. Kevin Murphy is een van ’s werelds meest bekende en gerespecteerde haarstylisten en staat bekend om zijn iconische “beach hair” look. Kevin Murphy maakte naam door de styling te verzorgen voor internationale edities van Vogue, Harper ’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair en creëerde looks voor o.a. Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Miranda Kerr en Jessica Hart. Wilt u ook het haar van de sterren? Gelukkig kunt u de producten van Kevin Murphy gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Het assortiment van Kevin Murphy bestaat uit verschillende shampoos, conditioners, treatments, stylingproducten en finishing producten. De producten van Kevin Murphy zijn geïnspireerd op de laatste trends.

Kracht & vitaliteit

De producten van Kevin Murphy hebben als doel verzorgen en kracht en vitaliteit aan het haar te geven zonder het haar te verzwaren. De producten bevatten een gewichtloze technologie waardoor het haar optimaal verzorgd wordt zonder het te verzwaren. De producten van Kevin Murphy zijn door zowel mannen als vrouwen te gebruiken. Alle producten zijn vrij van sulfaten en parabenen. De producten bevatten rijke en duurzame ingrediënten zoals:

·         Essentiële oliën
·         Vitamines
·         Natuurlijke antioxidanten
·         Plantenextracten

Het beste voor het haar en het milieu

De producten van Kevin Murphy bestaan uit natuurlijke ingrediënten komend uit bronnen die op een duurzame en innovatie manier worden geoogst. Daarnaast zijn alle verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Verder worden de producten van Kevin Murphy niet op dieren getest. Zo heeft PETA de producten van Kevin Murphy Cruelty Free benoemd op de lijst van dierproefvrije haarproducten. Voor elke Kevin Murphy Session Spray die verkocht wordt doneert Kevin Murphy geld aan het Climate Reality Project van Al Gore.

Kevin Murphy musthave

De Kevin Murphy Angel Wash Shampoo is de musthave uit het assortiment van Kevin Murphy. Deze shampoo heeft een herstellende werking voor gekleurd, fijn en breekbaar haar. Het haar kan na gebruik van de Kevin Murphy Angel Wash Shampoo genieten van meer volume en kracht. Daarnaast wordt de haarkleur behouden en wordt de hoofdhuid door middel van antioxidanten en vitamine A en C beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Kevin Murphy kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd naar de producten van Kevin Murphy? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Kevin Murphy in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.