John Beerens is een van Nederlands bekendste kappers. De meeste mensen zullen John kennen van televisieprogramma’s als ‘John Beerens Salon Takeover’ en ‘Holland’s Next Topmodel’ op RTL 5. John heeft zijn eigen kapsalon en veel beautyliefhebbers shoppen bij dé beautywebshop van de Benelux: JohnBeerens.com.

John Beerens werd geboren op 28 juli 1970 te Tilburg en deed op 15-jarige leeftijd zijn eerste ervaringen in de kappersbranche op door te werken in verschillende salons. Door hard werken, veel leren, een positieve houding en een goede omgang met mensen, realiseerde hij zich dat de kapperswereld hem een succesvolle toekomst kan brengen.Op 22-jarige leeftijd opent hij dan ook zijn eigen kapsalon aan de Prof. Gimbrèrelaan in zijn geliefde stad,  Tilburg. Veel trainen leidde ertoe dat John zich in 1993 Kampioen van Brabant, Kampioen van Zuid-Nederland, Open Belgisch Kampioen en zelfs Nederlands kampioen mag noemen in zijn vakgebied. En dat alles in één jaar!

 

Landelijke erkenning en prijzen

John heeft echter een grenzeloze ambitie en naast het managen van de kapsalon in Tilburg begint hij met het geven van trainingen en demonstraties. De naam John Beerens verspreid zich over de stads- en provinciegrenzen en langzamerhand wordt hij alom erkend als een van de uitzonderlijke talenten in de branche. Na veel inspanning en energie heeft hij een plaats tussen de landelijk geaccepteerde deskundigen verworven. De kroon op het werk is het winnen van de Top Hair Award tijdens de Hairstyle 2006 in Rotterdam. Hiermee krijgt John Beerens een titel als “kapper van het jaar 2006 Benelux”. Met deze prijs wordt hij onderscheiden voor zijn creatieve vermogen, zijn grote inzet en zijn stimulerende voorbeeldfunctie voor de gehele kappersbranche. Daarnaast werd John Beerens Haarstudio uitgeroepen tot de nummer één Great Lengths Hairextension haarstudio van Nederland.

Al deze kennis en kunde wordt in de praktijk gebracht door het team van haarstylisten van John Beerens in de Haarstudio in Tilburg. John is bovendien nog altijd betrokken bij de dagelijkse gang van zaken van John Beerens Haarstudio.

 

John Beerens: kapper van Bekende Nederlanders

In het eerste seizoen van het televisie programma Holland’s Next Topmodel was John Beerens als gastjurylid te zien in. Dit programma werd gepresenteerd door Internationaal Topmodel Yfke Sturm waarvoor John wekelijks het haar verzorgde. Naast Yfke Sturm heeft John ook vele andere Bekende Nederlanders van een mooie coupe voorzien. Fedde le Grand, Frans en Mariska Bauer, Fajah Lourens, Aukje van Ginneken,  Jorinde Moll, Tomás Galásek, Sonja Silva, Nick Nielsen, Denny Landzaat, Valerie Zwikker, Glennis Grace, Rosanna Kluivert, Kristina Bozilovic, Aad de Mos, Mariëlle Bastiaanse, Johan Vlemmix, Corry Konings, Miss Universe Nederland Charlotte Labee en vele anderen wisten John te vinden voor zijn uitzonderlijke talent en persoonlijkheid.

 

RTL5 “Salon Take Over”

In het succesvolle programma John Beerens Salon Take Over, naar voorbeeld van het succesvolle programma van de Australische Tabatha Coffey, helpt John Beerens kappers die op een dood spoor zitten met hun kapsalon. John schiet deze kappers als ervaren ondernemer te hulp om hen weer de juiste koers te laten varen. Op die manier worden deze kappers behoed voor een faillissement en krijgen zij een zet in de juiste richting.
Klik hier voor de officiële site van John Beerens Salon Takeover!