In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u alle producten van Marc Inbane kopen, waar onder ook de populaire Marc Inbane Tanningspray. Bent u opzoek naar een mooie tanningspray, een egale tanningspray en een tanning spray met plantaardige en voedende ingrediënten? Dan is Marc Inbane ideaal voor u! En gelukkig kunt u Marc Inbane nu ook gewoon kopen in onze haarstudio in Tilburg. Een natuurlijke, gezonde tanning spray; bruin zonder schadelijke UV stralen.

Marc Inbane

Marc Inbane is een merk dat is bedacht door een stel jonge reizigers. Op het vliegveld observeerden zij voorbijlopende reizigers en al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen en stralender en gezonder uit dankzij hun zongebruinde huid. Door het drukke leven van veel mensen en het beperkte aantal zonuurtjes hier in eigen land is het voor veel mensen lastig om die stralende en gezonde teint te realiseren. Maar de producten van Marc Inbane brengen daar verandering in, dankzij de bruiningsproducten van dit merk kunnen we nu ook zonder zon deze gebruinde, stralende look creëren.

Marc Inbane Tanning Spray

De Marc Inbane Natural Tanning Spray is het populairste product van Marc Inbane. Deze tanningspray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. Deze zelfbruiner wordt daarom ook graag gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Één flacon is tot wel 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Marc Inbane producten

Naast de populaire en bekende Marc Inbane tanning spray, heeft Marc Inbane ook een hoop andere handige producten, zoals de Marc Inbane handschoen. Deze Marc Inbane Tanning Spray Handschoen is speciaal ontwikkeld om de Marc Inbane Natural Tanning Spray aan te brengen op moeilijke bereikbare plekken, denk bijvoorbeeld aan de achterkant van het been. De handschoen is van uitstekende, zachte kwaliteit. Dankzij de fijn, geperfectioneerde microvezelstructuur worden zelfbruinende crèmes of sprays snel en egaal verdeeld over de huid en worden vlekken en strepen voorkomen. Daarnaast heeft Marc Inbane ook speciale Marc Inbane Tanning Spray kwasten ontwikkeld voor het geblijkmatige verdelen van de Marc Inbane Tanning Spray op het gezicht.

Marc Inbane kopen, advies of informatie

Bent u benieuwd naar Marc Inbane? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Marc Inbane Tanning Spray producten in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.