In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u alle producten van  Moroccanoil kopen, zoals de populaire Moroccanoil Treatment. U kunt bij ons gewoon de salon in Tilburg binnen lopen om de Moroccanoil producten te kopen. De producten van Moroccanoil bevatten Arganolie en zijn daarom extra verzorgend en voedend voor het haar.

Moroccanoil haarverzorging

Moroccanoil is een toonaangevend merk op het gebied van haarverzorging en haarstyling. De stylingproducten van Moroccanoil zijn innoverend en leveren verbazingwekkende resultaten. De haarverzorgingsproducten zorgen niet alleen voor een glad en glanzend effect, maar zorgen ook voor een daadwerkelijke versterking van het haar. Dit is dan ook de reden dat Moroccanoil zo populair is onder de mensen.

Arganolie

De producten van Moroccanoil zijn gemaakt met behulp van Arganolie. Arganolie is verrijkt met vitamine E, vetzuren en antioxidanten, wat gespleten haarpunten tegen gaat en beschadigd haar herstelt. Hierdoor wordt er nieuw leven in het haar geblazen en glanst het als nooit te voren.

Moroccanoil verzorgingsproducten

Het assortiment van Moroccanoil bestaat uit verschillende productlijnen. Zo is er voor ieder haartype een perfect passende lijn. Voor slap of fijn haar is er een volume lijn, voor beschadigd haar een repair lijn, voor droog haar een hydration lijn en voor pluizig haar is er de smoothing lijn. Moroccanoil Volume, Moroccanoil Repair, Moroccanoil Hydrating en Morrocanoil Smoothing zijn allemaal verkrijgbaar bij John Beerens Haarstudio in Tilburg. Alle lijnen bevatten een shampoo, conditioner en masker. Daarnaast heeft Moroccanoil een speciale ‘Balance lijn’ met producten die ontwikkeld zijn om de hoofdhuid weer in balans te brengen.

Moroccanoil stylingproducten

Ook is Moroccanoil gespecialiseerd in krullend haar. Het merk heeft een hoop styling- en verzorgingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor krullend haar, zoals de Moroccanoil Curl Control Mousse, de Moroccanoil Intense Curl Cream en de Moroccanoil Curl Defining Cream. Doordat de producten van Moroccanoil Arganolie bevatten, zijn deze producten uitermate geschikt voor krullend haar. Krullend haar is namelijk van nature wat droger en pluiziger. Deze producten toveren een droge, pluizige bos krullen om in een prachtige, glanzende, pluisvrije haardos. Tenslotte zijn er nog vele andere producten die geschikt zijn voor ieder haartype, zoals de bekende Moroccanoil Treatments met Arganolie, borstels, droogshampoo, gel, hittebescherming en haarsprays.

Moroccanoil kopen, advies of informatie

Bent u benieuwd naar Moroccanoil? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Moroccanoil producten in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.