Bij John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant) vindt u Sunglitz. Bent u op zoek naar professionele producten die zorgen voor ongelooflijk zacht en glanzend haar? Dan zijn de producten van Sunglitz – Farouk Systems USA perfect voor u! Gelukkig kunt u Sunglitz nu ook gewoon vinden in onze haarstudio in Tilburg. Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

Sunglitz haarproducten

Sunglitz heeft een compleet assortiment haarproducten om het haar optimaal te verzorgen. Het assortiment bestaat uit dagelijkse shampoos en conditioners van hoge kwaliteit. Naast de producten die dagelijks gebruikt kunnen worden heeft Sunglitz shampoos en conditioners ontwikkeld voor speciale omstandigheden. Zo zitten er shampoos en conditioners in het assortiment speciaal voor gekleurd haar. Dankzij het gebruik van speciale shampoos en conditioners wordt het haar nog beter gevoed en verzorgd. De producten zijn niet schadelijk voor het milieu. De producten zijn vrij van ammoniak en 100% biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren.

Sunglitz 4 poeders

Het assortiment van Sunglitz bevat vier verschillende poeders, namelijk Golden Blonde Lightener (goudblond), Beige Blond Lightener (blond beige), Strawberry Blonde Lightener (blond koper), Ash Blonde Lightener (ash blonde). De poeders bevatten zijde en plantaardige extracten zodat het haar wordt gevoed en verzorgd. Het haar kan dankzij deze verschillende innovatieve poeders lichter gemaakt worden en er kunnen multidimensionale reflecties gecreëerd worden. Bij verschillende kleuren in het haar zorgen de poeders ervoor dat kleuren kunnen worden geneutraliseerd of juist worden geaccentueerd. Met de Sunglitz poeders kan het haar dus gepermanent, gekleurd of kan een haarkleur benadrukt worden.

Sunglitz kopen, advies of meer informatie

Bent u benieuwd wat Sunglitz voor uw haar kan betekenen? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio inTilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60, of kom langs. Zoekt u Sunglitz in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com.