In de kapsalon,  John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u alle producten van Waterclouds kopen. Waterclouds is een professioneel Zweeds merk met een uitgebreid assortiment haarverzorgingsproducten. De producten worden geproduceerd in Zweden en zijn ontwikkeld door professionals uit de kappersbranche. Door haar uitgebreide ervaring en kennis zijn er voor alle producten speciaal geselecteerde ingrediënten gebruikt. Het merk Waterclouds respecteert het milieu en staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. De verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic en de producten zijn volledig parabenen vrij.

Waterclouds haarverzorging

Het uitgebreide assortiment shampoos en conditioners van Waterclouds heeft voor elk haartype een passend product. Voor beschadigd haar is er de Waterclouds Repair-lijn, verrijkt met macadamia olie en cloudberry olie. Deze ingrediënten hydrateren het haar en geven het een prachtige glans. Voor fijn en slap haar is er de Waterclouds Volume-lijn die zorgt voor een volume boost. De Waterclouds Color Care lijn is speciaal afgestemd op gekleurd haar met producten die het haar voeden en het gekleurde haar beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Waterclouds The Dude is een mannenlijn, met alles wat de man nodig heeft op gebied van haarstyling en verzorging. De Waterclouds Relieve serie helpt om een hoofdhuid met problemen, zoals een geïrriteerde hoofdhuid of roos, weer in balans te brengen. Voor extra verzorging van het haar heeft Waterclouds verschillende haarmaskers en een serum in het assortiment. Zoals de Repair Hairbutter, dit is een intensief haarmasker voor extreem droog en beschadigd haar. De hairbutter herstelt het haar, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.

Perfecte styling

Om het haar in model te brengen kiest u voor één van de finishing- of styling producten van Waterclouds. Om structuur en een prachtige glans aan het haar te geven is er Waterclouds Deepshine cream. Als het haar even een opfrisbeurt nodig heeft gebruikt u de Dry Clean Hairspray deze fris het haar niet alleen op maar voegt ook volume aan het haar. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende wax, haarsprays en mousses. Alle producten van Waterclouds zijn daarnaast volledig parabenen vrij. De uitgebreide lijn borstels zorgt ervoor dat u het haar gemakkelijk kunt modelleren.

Waterclouds kopen, advies of informatie

Bent u benieuwd naar Waterclouds? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Waterclouds producten in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com