In de kapsalon, John Beerens Haarstudio in Tilburg (Noord-Brabant), kunt u alle producten van Living Proof kopen. Bent u opzoek naar professionele haarverzorging van hoge kwaliteit in Tilburg (Noord-Brabant)? Dan is Living Proof ideaal voor u! Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies!

Living Proof

Living Proof is een innovatief bedrijf op het gebied van haarverzorgende producten. Living Proof is gecreëerd met een simpele ambitie: namelijk het uitdagen van de traditionele professionele haarverzorgingskennis om de meest hardnekkige beauty problemen op te lossen. Het team Expert haarstylisten en biomedische wetenschappers vormen een unieke samensmelting van briljante en beauty wetenschap. Hierbij is gebruik gemaakt van de technologie van de Massachusetts Institute of Technology in Cambridge. Er zijn nieuwe moleculen ontdekt en gepatenteerd die het gedrag van een haarvezel volledig kunnen veranderen. Het resultaat is niets minder dan producten die hun beloften nakomen. De gebruikers van de producten van Living Proof zijn daarom ook het levende bewijs, the living proof, van de resultaten.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is co-owner van Living Proof. “Wat mijn aandacht trok aan Living Proof was dat het bedrijf een unieke aanpak heeft voor haarverzorging. Door het gebruik van wetenschappelijke technologie, ervaren vrouwen ‘proof in the bottle’ in plaats van ‘hope in the bottle’,” aldus Jennifer Aniston.

Living Proof Haarproducten

Living Proof heeft een groot aanbod van geweldige haarverzorgingsproducten. Het assortiment is compleet met zowel reinigende, verzorgende en styling producten. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen waaronder: Full, Restore, Control, Style-Lab, Perfect Hair en No Frizz.  Afhankelijk van uw wensen/haartype is er altijd een lijn geschikt voor u. Alle lijnen zijn bij JohnBeerens.com beschikbaar. Living Proof heeft haarproducten voor diverse haarcondities en wensen:

Living Proof Perfect Hair Day: Voor normaal haar.

Living Proof No Frizz: Om statisch en pluizig haar anti-frizz te maken.

Living Proof Restore: Om beschadigd en verzwakt haar te herstellen

Living Proof Full: Om futloos haar meer volume te geven.

Living Proof StyleLab: Om stylen nog makkelijker te maken en een langdurig optimaal resultaat te laten bieden.

Gepatenteerd systeem

No.1-OFPMA: Dit molecuul creëert een fijn onzichtbare bescherming over elk haar. Het weert vuil en olie af waardoor het haar langer schoon blijft. Daarnaast beschermt het tegen vocht en creëert het gezonder haar. Tot slot polijst, versterkt en beschermt dit molecuul de haarvezels. No.2-PBAE: Dit kleine molecuul is tot grote dingen in staat. Dit molecuul brengt op de meest effectieve wijze volume en textuur aan het haar. Het zorgt voor een microscopisch patroon van volume gevende punten op elke haarvezel. Het molecuul zorgt voor fijn en futloos haar. Oogt en gedraagt zich als vol en dik haar, creëert langdurend volume waarbij souplesse van het haar intact blijft. Door de weerstand die het molecuul veroorzaakt ontstaat textuur en volume zelfs op het meest fijne haar.

Living Proof kopen, advies of informatie

Bent u benieuwd naar Living Proof? Neem dan zeker contact op met John Beerens Haarstudio in Tilburg via info@johnbeerenshaarstudio.nl of +31 (0)13 467 03 60. Zoekt u Living Proof in Tilburg of Noord-Brabant? Wij hebben de producten in de winkel staan en geven graag vrijblijvend advies! Natuurlijk zijn de producten ook verkrijgbaar op www.johnbeerens.com