De Salon

Veel klanten uit zowel Nederland als België weten de John Beerens Haarstudio in Tilburg te vinden. De kapsters en haarstylisten zetten zich hier vol overgave en met veel enthousiasme in om de klanten met een stralend kapsel de kapsalon te laten verlaten. Of u nu een signature haarstijl hebt die u altijd hetzelfde laat of juist graag eens iets anders wilt of zeer specifieke haarwensen hebt, bij John Beerens Haarstudio gaan uw wensen in vervulling.  Met ruime ervaring en deskundigheid geven de haarstylisten en kappers u graag het juiste, maar ook eerlijke advies om het gewenste kapsel te creëren.

Kwaliteit en deskundigheid

John Beerens Haarstudio staat voor kwaliteit. Ook al heeft de kapsalon al een goede reputatie, toch vinden wij dat het altijd beter kan. Het inzetten van al onze kennis en ervaring is het belangrijkste doel. De klant stelt immers steeds hogere eisen. Het is daarom van belang dat John Beerens en zijn medewerkers up-to-date blijven over de snelle veranderingen in haarmodeland. Nieuwe haarmodelijnen, hairextensions, kleurtechnieken… Het team van John Beerens bezoekt regelmatig seminars, beurzen en shows om alle nodige kennis op te doen en up-to-date te houden.

Specialist op het gebied van hairextensions in Tilburg

John Beerens Haarstudio is expert op het gebied van hairextensions in Tilburg en zelfs al eens uitgeroepen tot Great Lengths salon nummer 1 van Nederland. Wij plaatsen extensions van 100% echt haar van de topmerken Great Lengths en Hairloxx. Wij hebben alle extensions in de verschillende maten en kleuren altijd direct op voorraad in onze kapsalon in Tilburg. U kunt dus altijd terecht voor een extensions behandeling. Wij geven u altijd eerst uitgebreid deskundig advies en spreken met u uw wensen door. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen voor meer informatie of direct een afspraak maken!

De beste haarverzorgingsmerken en cosmeticaproducten

Bij John Beerens Haarstudio wordt gewerkt met de beste en meest exclusieve haarproducten, zoals de producten van de bekende merken CHI, Biosilk en Farouk Royal Treatment van Farouk Systems USA. Deze bestaan voor een groot gedeelte uit zijde en zijn dan ook gericht op de verzorging van het haar. Ook de merken J Beverly Hills, Waterclouds en Living Proof worden graag gebruikt door John Beerens Haarstudio. Het uitgebreide assortiment haar- en cosmeticaproducten zijn zo geselecteerd dat er voor iedereen en ieder haartype de juiste verzorging te vinden is. Heeft u dus kort, lang, dik, dun, gekleurd, gepermanent of beschadigd haar, ook voor uw haartype hebben wij het juiste product van de beste merken. Ook vindt u bij ons de make-up van Make-Up Studio en de populaire Marc Inbane Natural Tanning Spray zodat u er van top tot teen stralend uit kunt zien.

De winkel voor haarverzorging in Tilburg

Vooraan in de salon bevindt zich ook een winkel met diverse haarverzorgingsmerken welke u direct kan kopen en meenemen. Dit uitgebreide assortiment haarverzorgingsproducten bestaat alleen uit echte topmerken zoals Biosilk, CHI, J Beverly Hills, Kérastase en nog veel meer topmerken. Er zijn meer dan 100 producten voorradig dus de kans dat uw product er tussen zit is heel groot. Onze haarstylisten staan altijd voor u klaar om u het beste advies te geven welk product het beste bij uw haar past. Zo gaat u altijd tevreden naar huis!

Een bezoek brengen aan John Beerens Haarstudio Tilburg?

U kunt natuurlijk direct een afspraak maken of contact met ons opnemen via +31 (0)13 467 03 60 of info@johnbeerenshaarstudio.nl .